De ce caserole termos din Inox?

Caserolele termos din inox prezinta numeroase avantaje, iata mai jos cateva motive pentru care caserole termos din inox au devenit foarte populare in ultima vreme:

Foarte rezistente, inoxul este rezistent la coroziune, rugina, zgarieturi, asta inseamna ca o caserola termica din inox o poti folosi foarte multi ani, si va ramane intr-o stare buna o perioada indelungata de timp.

Izolare termica foarte buna, inoxul are propietati excelente de izolare termica iar acest lucru permite unei caserole din inox sa mentina o temperatura constanta, mancarurilor gatite, alimentelor, etc.Poti pastra intr-o caserola termica din inox mancarea calda sau rece mai mult timp decat in orice alt vas.

Sanatate si siguranta, inoxul este un material sigur pentru a fi folosit, nu contine substante nocive si nu reactioneaza cu mancarea sau bauturile calde/reci , cea ce il face potrivit pentru pastrarea alimentelor si a mancarurilor in conditii de maxima siguranta alimentara.

Sunt usor de curatat si intretinut, suprafata nedeta a inoxului face caserolele termice foarte usor de curatat, acestea pot fi spalate manual sau in masina de spalat vase fara a se deteriora.

Caserole termice din inox au un aspect modern si elegant care pot adauga o nota de eleganta la servirea meselor sau pentru pastrarea alimentelor.

Rezistenta la mirosuri si pete, inoxul este un material care nu retine mirosuri sau pete, ceea ce inseamna ca nu va influenta sau schimba gustul sau aroma mancarii pe care vrei sa o pastrezi.

Caserole termice din inox sunt potrivite atat pentru pastrarea mancarurilor calde cat si a celei rece, ceea ce le face ideale pentru transport la picnicuri, calatorii, birou, etc.

Caserole termice din Inox au capacitate diferite: 1, 2, 3, 5, 7.5, 10 litri iar acest lucru este foarte benefic pentru ca:

Ai flexibilitate in utilizare, avand capacitate diferite, poti sa alegi cel mai potrivit model pentru tine in functie de cantitatea de mancare pe care doresti sa o pastrezi sau sa o transporti.

De exemplu pentru o singura portie de mancare, o caserola mica de 1-2 litri este ideala, in cazul in care doresti sa pastrezi o cantitate de mancare pentru intreaga familie, poti opta pentru una mare de 7 sau 10 Litri.

Caserole termos de dimensiuni diferite sunt eficiente din punct de vedere al spatiul de depozitare sau transport.Poti sa alegi o caserole mica atunci cand spatiul este limitat(rucsac, geanta) sau sa folosesti o caserola mai mare cand ai nevoie de pastrezi o cantitate mai mare de mancare.Pentru asta exista seturi de caserole din 3 piese

Diversitate in folosire, capacitatile diferite ale caserolelor termice pot servi in scopuri diferite, poti sa folosesti o caserola de dimensiuni mici pentru pastrarea gustarilor in timpul unei plimbari/drumetii iar o caserola mai mare pentru atunci cand ei masa in aer liber cu familia sau origanizezi un gratar, o petrecere.

Caserole termos din Inox de diferite capacitatati iti permite sa iti gestionezi mai eficient pastrarea si transportul mancarii in functie de nevoie tale.

Daca nu stii ce model sa alegi suna la numarul de telefon afisat pe site sau trimite un email la distribuitor@caseroletermice.ro

Leave a comment